8 simple måder at redde miljøet på

No comments

Studerende lærer hele tiden at gøre en forskel i verden. Der er klasser og klubber fokuseret på forskellige sociale spørgsmål, og disse steder lærer eleverne, hvordan de kan ændre disse spørgsmål.

En populær årsag, der har været populær i de senere år, er at hjælpe miljøet og bevare vores ressourcer. Der er flere måder at du – ja, du kan hjælpe med at beskytte denne planet, vi kalder jorden. Hvad du gør gør en forskel! Har du brug for bevis? Beregn dit miljømæssige fodaftryk for at se, hvor meget kun én person har en af verdens ressourcer, og juster derefter.

1. Brug genanvendelige poser

Plastic købmandsvarer tasker, der smides ud i lossepladser eller i andre dele af miljøet. Disse kan kvælde dyr, der sidder fast i dem eller kan forveksle dem med mad. Det tager også et stykke tid for poserne at nedbrydes.

Uanset om du handler for mad, tøj eller bøger, skal du bruge en genanvendelig taske. Dette skærer ned på affald og forhindrer dyr i at få fat i dem. Der er endda nogle butikker (som Target), der tilbyder rabatter til at bruge genanvendelige poser!

Disse tasker er nyttige til andre ting end shopping også. Jeg har hørt om folk, der bruger genanvendelige poser, når de flytter! Hvis du glemmer dine tasker hjemme, køb en ny. Endnu bedre, hold et par poser i din bil, så du aldrig forlader hjem uden dem (bare sørg for at du husker at du sætter dem der)! Hvis du er i en position, hvor du skal bruge plastikposerne, skal du genbruge dem næste gang du handler eller bruge dem til noget andet.

Bare vær ikke så hurtig at smide dem ud! Der er nogle stater, der overtræder eller opkræver ekstra for at bruge plastikposer. Brug af genanvendelige poser hjælper miljøet og dit budget!

2. Udskriv så lidt som nødvendigt

Vi har alle haft den lærer, der ønskede, at vi havde en kopi af hver enkelt læsning, når vi kom til klassen, eller den professor, der ønskede en kopi af det ti-siders papir, der skal udleveres i næste uge.

Det er fint, men det virker som om de ikke forstår, at ved at bruge så meget papir er det skadeligt for miljøet. Hvad kan du gøre? Spørg din lærer, hvis du kan medbringe en bærbar computer eller en e-læser i klassen, så du kan downloade læsningen på den og læse den derfra.

Hvis ikke, skal du udskrive på begge sider af siden for at reducere mængden af ​​anvendt papir. Hvis du skal omdanne et langt papir, skal du spørge professoren, hvis det er okay at udskrive på begge sider af siden og forklare, hvorfor du spørger. De fleste lærere bekymrer sig også om miljøet og vil være villige til at lade dig gøre det.

3. Genbrug

Genbrug er sådan en simpel ting at gøre, men så mange mennesker gør det ikke. Mange affaldshåndteringsvirksomheder tilbyder genbrugstjenester, så tjek med firmaet du bruger for at se om de kan hjælpe dig med at komme i gang! Det er lige så enkelt som at få en kasse og lægge den ud med dine skraldespand gratis! Se også med din RA for at se, om der tilbydes genbrugsmuligheder i din kollegie.

En anden måde at genbruge er at søge efter genanvendelse dåser nær trashcans. I stedet for at kaste genbrugsmaterialer i affaldet med dine ikke-genanvendelige materialer, gør du et punkt for at tage et ekstra skridt for at finde genbrugspande omkring din campus.

4. Brug en genbrugsbeholderbeholder

I stedet for at købe individuelt emballerede drikkevarer, overvej at købe en bulkbeholder af den ønskede drikkevare og købe en genanvendelig vandflaske. Dette vil ikke blot hjælpe miljøet, men det vil også hjælpe dig med at spare penge, da du køber en bulkcontainer.

Mange campuser tilbyder vandkilder, der er beregnet til drikke såvel som til genopfyldning af genanvendelige vandflasker. Gør brug af disse springvand hele dagen, når du afslutter den oprindelige drik. Langs disse linjer tilbyder mange restauranter genanvendelige beholdere til drikkevarer.

Hvis du går meget til et bestemt sted, overveje at købe en af ​​disse beholdere for at minimere affald. Mange kaffebarer tilbyder endda rabat til kunder, der bruger en genanvendelig beholder til deres drikkevarer. Starbucks, som et eksempel, tilbyder en lille rabat til kunder, der gør dette. Redder miljøet og pengene? Win-win.

5. Kast ikke dine noter væk

I slutningen af ​​semesteret står eleverne ofte fast med noter, de ikke længere har brug for, især fra GenEd-klasser, der havde lidt, om noget at gøre med deres store. Den gode nyhed er, at lærere, der underviser i GenEd-klasser, skal holde deres materiale i overensstemmelse med retningslinjer fra college / universitet. Det betyder, at eleverne næste semester vil lære stort set det samme materiale du lærte af en klasse.

Hvis du tog gode noter, skal du bede din lærer om at forbinde dig med elever i en kommende klasse, så du kan give dem dine noter. Disse notater vil hjælpe eleverne ved at kunne læse hvad de lærer i en anden elevs ord. Det er en fordel at læse ting, der er formuleret forskelligt, end hvad læreren sagde. Det kan være nødvendigt at finde en elev alene, afhængigt af lærerens belastning for semesteret.

Det vil føle sig godt at hjælpe andre med at tage samme klasse! Du kan liste dine noter på online college boards. Mens nogle kan være villige til at købe noterne til en pris, vil det føle sig lige så godt at give dem dine noter gratis, da du hjælper dem ud! Også andre studerende organisationer kan sætte pris på notater. På samfundskollegiet deltog jeg i Veterans Club havde en separat bygning for ressourcer.

De havde et område til lærebøger, der blev brugt af eleverne, og de kunne kontrollere bøgerne ud i et semester, og mange mennesker ville bundtet notater med bøgerne. Spørg rundt for at se, om nogen organisation har noget som dette. Hvis du ikke kan finde nogen til at give noterne til i det mindste at genbruge det papir, du brugte.

6. Spare på elektricitet!

Brug energieffektive pærer i stedet for almindelige pærer. De varer længere, hvilket vil spare dig lidt penge (hver lille smule hjælper på et college budget, ikke?). Gør det muligt at slukke for lys, fjernsynet og andre apparater, når du ikke bruger dem. Sænk dit klimaanlæg eller varme, når det ikke er nødvendigt. Dette gælder især mellem sæsoner. Åbn dine vinduer i det tidlige efterår eller lægge dit tøj i det tidlige efterår.

7. Gem vand

Vand bliver spildt oftere, end vi kan se. Sluk vandhanen som du børster dine tænder. Du må ikke tænde for dit brusebad, før du er klar til at komme ind og vaske dit hår. Begræns dit vandforbrug, når du vasker op. Ændring af gamle vaner vil være godt for både miljøet og din tegnebog!

8. Brug ridesharing når muligt

Biler er skadelige for miljøet. At tage offentlig transport, gå eller cykle til klassen er bedre muligheder, der hjælper miljøet og dit budget samt får motion i! Hvis du skal bruge din bil, skal du sammenligne planer og opholdssteder med dem i dine klasser. Du kan opdele omkostningerne ved gas og har skiftende tidsplaner for hvem der kører når. Dette er billigere end alle kører separat, og du kommer tættere på venner!

admin8 simple måder at redde miljøet på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *