Sådan overlever du dagen efter en bytur

No comments

Det kan virke som en rigtig god idé at drikke lidt drink mere, og så lidt mere, når man står i situationen, men dagen efter er det knap så sjovt. Der findes desværre ikke nogen mirakelkur mod tømmermænd, men der er uden tvivl et par ting, man kan gøre for at hjælpe sig selv. En perfekt kombination af både forebyggende og helbredende midler vil nemlig betyde, at du kan slippe for at skulle tage en lang dag på sofaen dagen efter en bytur.

adminSådan overlever du dagen efter en bytur
read more

8 simple måder at redde miljøet på

No comments

Studerende lærer hele tiden at gøre en forskel i verden. Der er klasser og klubber fokuseret på forskellige sociale spørgsmål, og disse steder lærer eleverne, hvordan de kan ændre disse spørgsmål.

En populær årsag, der har været populær i de senere år, er at hjælpe miljøet og bevare vores ressourcer. Der er flere måder at du – ja, du kan hjælpe med at beskytte denne planet, vi kalder jorden. Hvad du gør gør en forskel! Har du brug for bevis? Beregn dit miljømæssige fodaftryk for at se, hvor meget kun én person har en af verdens ressourcer, og juster derefter.

admin8 simple måder at redde miljøet på
read more